Vabilo: Dogodki Celjske Mohorjeve

mohorjevaLiterarno popoldne – O dilemah medicinske etike danes, v torek, 28. januarja 2014, ob 17. uri v knjigarni Celjske Mohorjeve na Nazorjevi 1 v Ljubljani. Gostje bodo zdravnik prof. dr. Jože Balažic, dr. med.,vpravnica mag. Barbara Jan Bufon in moralni teolog doc. dr. Roman Globokar. Moderiral bo prof. Jože Faganel.

Literarni večer Beremo v vami – Razvajanje in stari starši, v torek, 28. januarja 2014, ob 19. uri v knjigarni Ognjišče Kranj na Koroški cesti 19 v Kranju. Pogovor ob knjigi nemške psihologinje Helge Gürtler Otroci imajo radi stare starše bo vodil direktor Celjske Mohorjeve družbe Jože Faganel (tudi dedek) z zdravnikom in nekdanjim ministrom za zdravje dr. Božidarjem Voljčem (tudi dedek), ki je prispeval spremno besedo h knjigi. Babice bo zastopala prof. dr. Ana Krajnc, pedagoginja.

Mohorski večer, v sredo, 29. januarja 2014, ob 18.30 v Mohorjevi dvorani na Prešernovi 23 v Celju. Gosta bosta Božo Rustja, ki bo predstavil zbirko Zgodbe za dušo in Leon Oblak, ki bo predstavil pesniško zbirko Sto svetnikov in svetnic v sonetih.

Celjska Mohorjeva