Svete krave in ukradene krave

Svete krave tako imenovanih nevladnih organizacij kulturnega marksističnega globalizma tudi že v Sloveniji? To je zapis ob “terorističnem” napadu neke leve svete krave iz ene od nevladnih organizacij na nič hudega slutečo kmetijo, da bi si zagotovila več denarja za svojo dobro plačano “službo”, v kateri ji ni treba delati.
In ta sveta krava je samo ena od tisočev in tisočev podobnih “svetih krav” v Sloveniji. Koliko milijonov jih je na vsem svetu, pa ve samo ljubi Bog. Državni proračun se ruši pod bremenom stroškov za njihovo vzdrževanje. Nekatere menda plačujejo različne leve mednarodne organizacije v tujini, ampak v resnici nihče ne ve, koliko mora tem organizacijam plačevati naša država. In tako oprani denar gre največkrat za zmago levice na državnih volitvah, ki nato ustanovi še nove leve nevladne organizacije in z velikimi obrestmi poravna volilno pomoč že ustanovljenim nevladnim organizacijam oziroma njihovim članom – “svetim kravam” multikulturnega marksističnega globalizma. Izraz morda ni povsem točen, a sem ga uporabila, ker je najbolj razširjen in večini tistih, ki se zanimajo za dogajanja v sedanji slovenski družbi, tudi najbolj razumljiv, čeprav je globalizem v resnici še v povojih.
Od vseh zapisov na številnih slovenskih portalih se me je najgloblje dotaknil članek dr. Žige Turka: Začelo se je s kravami, končalo se bo z ljudmi. Avtor je poudaril, kako nevarna so lahko nekatera dejanja nevladnih organizacij. Kako nevarna so lahko uvodna kriminalna dejanja levičarskih nevladnih organizacij v Sloveniji, ki razkrivajo, da utegnejo kmalu biti še hujša od marsikaterega uvodnega dejanja totalitarizmov, ki jih poznamo pod imeni fašizem, nacizem in komunizem.
Skoraj nemogoče je verjeti, da se bodo od centra moči oddaljenejše nevladne organizacije poslej lahko vzdrževale pri življenju tudi s čisto navadnim terorizmom. Sedanja oblast v Sloveniji jim je očitno dala proste roke. Z zakonom je podprla tudi nevladne organizacije, ki podpirajo uničenje evropskega gospodarstva, še zlasti kmetijstva. Da bi čim več Evropejcev nehalo uničevati ozračje, pa čeprav tako, da bi preprosto pomrli zaradi lakote in napačne prehrane, izdelane v podzemskih laboratorijih multinacionalk. Kdor pa vsaj malo pozna in razume politični svetovni globalizem, ve, da mu v resnici ne gre za podnebje, še manj pa za pravice živali, kot v primeru nedavnega napada nevladnikov na neko kmetijo v Sloveniji. Za svetovno globalistično revolucijo gre. Pa čeprav bi me zdaj prav debelo pogledala kot kaka presenečena krava, ki jo je pred nekaj dnevi preganjala glavna protagonistka “zakonitega” ropa. Sam ljubi Bog nam pomagaj, kam smo že prišli! Zakonit napad na kmetijo s kravami! Pa saj so še komunisti povedali, kdaj bodo prišli na kmetijo zaradi “rekvizicije”!
Ampak zdaj, ko je uspel rop na kmetiji, bo v Sloveniji prav kmalu sprejet še protikmetijski zakon o obvezni uporabi moke, pridobljene iz črvov in ščurkov. Gotovo bodo spet napadi, ker bodo z njimi osrečevali vsemogočne, denarja polne globaliste v vrhu EU. Kar na vsem lepem bodo vrgli dimno – ali pa pravo – bombo na kako gostilno, ker ni uvedla prodaje žemelj s polovico moke iz ščurkov. Pa bo vse zakonito. Ker bo na oblasti kaka parlamentarna vladna večina, podobna sedanji, v velikem delu sestavljena iz neuporabnih jugonostalgičnih komunističnih fanatikov, za nikakršno pametno delo primernih propadlih kulturnikov in podjetnikov, ki niso imeli dovolj sredstev niti za stacionarni telefon. So se pa vsi ti pridno udeleževali “Kučanovih” protestov med najhujšo epidemijo vseh časov ter kričali, da virusa sploh ni, naj ne nosimo mask (“Maske dol!) in naj se ne cepimo. Samo zato, da bi Janševi vladi lahko očitali, da ni preprečila velikanskega števila žrtev.
Da, resnično ni več mogoče dvomiti, da v Sloveniji boji vse bolj številnih levih nevladnih organizacij ogrožajo slovensko pravno državo, njeno demokracijo in celo sam obstoj. Ker je teh nevladnih organizacij z ogromnim številom uradnikov in tudi plačanih podpornikov vse več, je zanje potreben vse večji delež iz proračuna države in proračunov občin. Le redke, najbolj radikalne, kakršen je institut 8. marec, ki ga vodi Nika Kovač, se menda financira iz nedržavnih sredstev. Vprašati pa se moramo, ali prav ta nevladni inštitut ne stane naše države še največ, na primer s svojimi referendumi v politične namene. Pa še to: dandanes so v modi vsemogoči instituti in akademije, čeprav gre pri številnih za vse kaj drugega kot za umsko delo – za nastopaštvo in častihlepnost.
Načelno za vse te nevladne organizacije velja – za eno bolj, za drugo manj – da imajo že prav idealistično lepe cilje, na primer za pravice vseh ljudi, vseh živali in celotnega človekovega okolja (s poudarkom na podnebju). Žal pa se ti lepi ideali, takoj ko jih njihovi zagovorniki uveljavijo v vsakdanji praksi, spremenijo v čistokrvni totalitarizem, ker imajo za interes in cilj podreditev vseh tem svojim idealom.
Frančiška Buttolo


Komentiraj