Politikis: Košir izgublja živce

Po blamaži s povsem ponesrečenim pristopom za agitacijo slovenskega ljudstva za pokojninsko reformo, bo sedaj Vladni urad za komuniciranje v predreferendumski boj poslal še en posnetek z Urško Čepin. Neverjetno, a resnično. Da posnetek obstaja in da ga bodo objavili, je za mmc potrdil direktor Ukoma-a Darijan Košir. Košir je za nacionalkin portal povedal:  “Res je, tretji posnetek te vrste obstaja, a ga ni mogoče dobiti. Ta posnetek hranimo za objavo, do konca kampanje pa je še več kot deset dni. Tako da upam, da razumete, da vam ga ne moremo kazati prej, preden ga sami uporabimo.”

/ … /

A takoj, ko je po medmrežju zacirkulirala informacija, da obstaja še tretji vladni video s Čepinovo, je Košir začel izgubljati živce. Na MMC je poslal naslednje penasto sporočilo: “Katja, ZAHTEVAM POPRAVEK!!! Nikjer nisem rekel, da ga BOMO objavili niti kdaj! Rekel sem, da ga HRANIMO za objavo!!! To pa je bistvena razlika!!! Prosim, da zavajujoče naslove TAKOJ popravite!!!”

Smešno, Košir je novinarki dal jasno vedeti, da takšen (tretji) posenetek obstaja in, da ga bodo tudi sami objavili, iz konteksta njegovega odgovora – v zadnjih dnevih referendumske kampanje.

Več: Politikis