Dreyfus, Mahnič, Janša …

Po letu 1990 so fanatični verniki starega režima izgubili del političnih pozicij, a so se na večino izgubljenih v letih po osamosvojitvi ponovno povzpeli. Danes se pred našimi očmi dogaja dokončna restavracija revolucionarne utopije, ki pa jo tu in tam skalijo razni »mahniči«. Ubiti se jih v Evropi ne sme, a partija zna poskrbeti tudi za to. Zato Janšo v zapor! Protestov njegovih podpornikov se po časopisih in državni televiziji skoraj ne omenja, ker je treba ohranjati privid sloge. Molk je strašljiv.

Za utrjevanje pravice in spoznavanje resnice odgovorni vsi

Ni dvoma, da sem Slovenec, večji del življenja pa prebivam in delam v Argentini, v deželi, ki sem ji hvaležen za vse, kar mi je nudila. Ne glede na politično dogajanje je Argentina velikodušna dežela z dobrimi, prijaznimi ljudmi. Čeprav sem začel z najnižjimi deli, mi je dala možnost, da sem se poklicno razvil.

Svet je lep

Zaznavam spremembe v naših pogovorih. Čedalje več kritiziramo in se zgražamo. Razglabljamo o stvareh, o katerih nimamo izkušenj niti kvalitetnih informacij in na katere realno nimamo nobenega vpliva. Taki pogovori so zanimivi in ob njih neverjetno … Beri dalje