Kristjani tudi v Sloveniji v katakombe pred muslimanskimi skrajneži?

Škandalozni dogodek, ki me je presunil – fizični napad muslimanke na kristjanko, ker jo je užalila s tem, da je nosila križec na verižici! Včeraj sem poslušala pričevanje o dogodku, ki se ga kulturen človek v državi krščanskih korenin, gostiteljici tudi mnogih muslimanov, ne bi nadejal. Pri nas imajo svobodo in verske pravice tudi muslimani – ne tako, kot po večini v muslimanskem svetu, kjer se kristjani v strahu za lastno življenje po večini morajo skrivati, če ne želijo biti preganjani, ostati brez roke, v kateri so ali bi lahko držali rožni venec ali pa jih morebiti kar obglavijo ali kamenjajo do smrti. Pri nas si celo lahko gradijo đamije in to (z vednostjo naše vlade!) z denarjem skrajno islamističnih dežel, ki podpirajo ISIS in terorizem po Svetu (ljubljansko financira v veliki meri teroristični Katar), kristjani pa v mnogih islamskih deželah niti nimajo pravice do molitvenega druženja in gradnje cerkva.

In dandanes –  kot da smo sredi nacistično-komunističnih preganjanj, ki so se sedaj prelevila v ravnanja, ki se znajo razviti v genocid tukaj živečih muslimanov, ki niso ilegalni migranti, nad kristjani tudi pri nas, ne samo širom Evrope! Sama sem na javnih mestih že bila brez povoda tarča in priča zaničljivega, nespoštljivega, nasilnega verbalnega ravnanja pripadnikov islama z ženskami, saj po mnenju nekaterih ženska pač ne more imeti enakih pravic in statusa, kot moški – odvzeto ji je celo človekovo dostojanstvo. Zanimivo in žalostno.

Žrtve ekstremnih islamistov v Svetu so celo mnogi njihovi imami, ki so bili umorjeni, ker se niso strinjali s politiko nasilja skrajnežev. Ali je Evropa izgubila glavo, ne samo kompas, da bo sedaj celo prilagajala svojo zakonodajo v korist teh nasilnikov? Evropejci smo postali v Evropi drugorazredni državljani, saj že sodbe sodišč kažejo na hudo diskriminacijo, ko zločine islamistov kaznujejo neprimerno bolj milo, kot zločine domačinov.

Mama petih otrok je nakupovala v samopostrežni. Napotila se je h blagajni. Naenkrat se je njej ob boku pojavila ženska v hidžabu, ki očitno ni bila sedaj priseljena ilegalna migrantka in se vrinila v vrsto pred njo, očitno z namenom. Ta je fizično z vso močjo napadla omenjeno mamico, z vso silo jo je s komolcem sunila prsa, da se je ta močno opotekla. Blagajničarka, ki je bila priča dogodka, je poklicala vodjo, da bi uredili konflikt v zvezi z nasiljem muslimanke. Ta je sprva lagala, da jo je napadena žena žalila, a priče so povedale drugače. Nato je muslimanka povedala, da je kristjanko napadla zato, ker jo je ta žalila s tem, da je na verižici nosila križec!!! Ja, prav ste slišali! Ker je na verižici nosila križec! To je za to muslimanko osebna žalitev in drža, ki jo je potrebno kaznovati in zatreti. Groza! Kot satanisti!

Ta dogodek me je toliko bolj presenetil, ker v moji srenji živimo v normalnih odnosih z muslimani. Tudi tej nasilni in predrzni muslimanki, ki je gostja tujcev – naše dežele, ki smo jo sprejeli medse, želim vse dobro. Ampak – ali ni že čas, da se z nasiljem pomete in se taki osebki, ki izvajajo nasilje in druga kriminalna dejanja in ogrožajo državljane gostitelje, vrnejo v svoje rodno okolje! Oprostite – to pa je že preveč!!! Kdor neupravičeno krati drugemu svobodo, zanj ni prostora med kulturnimi ljudmi! Radikalni islamisti nimajo pravice bivanja v Evropi, pa tudi drugod po svetu, kjer izvajajo grozljiva dejanja, ne! Poglejmo samo ubogo Afriko in Azijo, koliko trpita zaradi njih!

Katoličani smo najbolj preganjana verska skupnost, pa tudi mučencev, ki so umrli zato, ker so kristjani, katerih edini smrtni greh za islamske ekstremiste je bil njihova vera, ki jim zapoveduje ubijati nevernike, je med nami veliko! Obžalujem tudi, da je pomrlo pod morilskim mečev islamskih ekstremistov že nad 100 imamov, ki so bili proti nasilju in ubijanju »nevernikov« in so zato morali umreti, še živečim pa grozijo s smrtjo. Verjamem, da imajo ti pošteni imami mnogo somišljenikov tudi med muslimani, saj so slednji  vendar ljudje s človečnimi moralnimi vrednotami!

Predrznosti in nasilju te ženske pa se niti ne čudim preveč! Njihova skupnosti in njihovo vodstvo – so rekli kako v zvezi z nasiljem ekstremnih islamistov, ki so se našli tudi v njihovih vrstah tukaj živečih muslimanov – prosim pošljite mi link, da si njihovo obsodbo takih ravnanj pogledam! Sem pa zato zasledila javno grožnjo njihovega tajnika tistim, ki si jih bodo zapomnili, ker niso povsem soglašali z njihovimi zahtevami, ki presegajo njihove »pravice« in jih niti slučajno ne dajejo kristjanom v muslimanskih deželah! Škandal!

Vlada nam koalicija zagovornikov Marakeša in morilskega komunizma

Pravzaprav ima ta muslimanka očitno podporo zagovornikov marakeške deklaracije in iz morilskega komunizma prelevljenih strank, ki celo v ilegalnih migracijah, ki pomenijo tudi kršenje naše zakonodaje in ustave in naših pravic, ne vidijo nič slabega.

Vlada z nevladnimi organizacijami, katerih poslanstvo je skrb najprej za svoj narod, ki družno kršijo ustavo in naše zakone in na račun trpljenja in ogrožanja varnosti svojega naroda, ki ga preprosto spregledajo ali zanikajo, ne more vladati naši domovini! Ljudje imamo pravico do poštene vlade in lastne svobode in varnosti!

In kaj je priložnost vseh kristjanov? Ne sprejemam, da so lahko komerkoli v Svetu kratene njegove človeške pravice, tudi kristjanom ne! Imamo Boga, ki ljubi vsakega človeka, ki ga je ustvaril. Zapoveduje nam, da ljubimo vse ljudi, tudi svoje sovražnike. To pa ne pomeni, da ne obsojamo zlih dejanj, nasprotno! Naša naloga je razločevanje in obsodba zla in Zla. Molimo in se postimo za blagoslov naše domovine, Evrope in vsega Sveta, naj nas vse objame Božje Usmiljenje! Implementirajmo našo vero v življenje! Samo to nas bo rešilo Satanskih katakomb, kot je povedal že papež sv. Janez Pavel drugi! Vsi svetniki – prosite za nas!

FOTO: THOMAS HARTWELL / REDUX