Knjiga Mnenja z mero

naslovnica mnenja

Zgodnje in razburljivo obdobje Časnika smo združili v knjigi Mnenja z mero. V njej so na enem mestu zbrana najboljša razmišljanja avtorjev na Časniku po izboru urednika Aleša Mavra, ki je prispeval tudi uvodno besedo. Prav tako so v njej povsem nova besedila, uvodne besede Branka Cestnika, Mateja Kovača in Renata Podbersiča ml., ki z današnjega zornega kota obravnavajo politična, zgodovinska in cerkvena vprašanja odprta v knjigi. Pisci spremnih besed so o knjigi spregovorili tudi na Radiu Ognjišče, oddaji Od slike do besede lahko prisluhnete na povezavi.

tomsic3

Knjiga Mnenja z mero prinaša sveža in poglobljene mnenjske prispevke 50 avtorjev prispevkov na 373 straneh. Knjiga je opremljena z izbranimi fotografijami 8 fotografov na Časniku. Na enem mestu ima tako bralec skoncentriran vpogled v najbolj lucidna razmišljanja na izstopajoče dogodke, ki so zaznamovali zadnja leta. V knjigi najdete prispevke, ki so prestala test časa in se izkazala še za kako aktualna.

Ob predstavitvi knjige je za Družino prispevek Kako do normalnosti pripravil Bogomir Štefanič ml.

Knjiga Mnenja z mero predstavljajo presek časa, v katerem je Časnik pogosto pereča vprašanja obravnaval drugače. Zato, ker jih še kar obravnava – z mero!

grdina

Časnik je brezplačen, ni pa zastonj. Kupite knjigo in podprite njegov obstoj!

Knjiga je od jeseni 2014 v knjigarnah,  lahko jo kupite tudi na Časniku s pomočjo spodnjega obrazca, preko [email protected] ali 031 251 915 (Marko).

Prodajni paketi

Poleg nakupa knjige po redni ceni, se lahko odločite tudi za nakup enega od naslednjih prodajnih paketov, s čimer podprete delovanje Časnika:

  • po redni ceni 19,90 evrov (knjiga);
  • po ceni 25 evrov (knjiga, zahvala);
  • po ceni 50 evrov (dve knjigi, kazalka, podloga za miško, zahvala);
  • glede na vaš predlagani znesek podpore Časniku se dogovorimo o vsebini paketa.

Knjigo Mnenja z mero lahko kupite na dva načina (v oklepaju so navedeni poštni stroški kupca): po povzetju (4,82 evrov) ali pa vam knjigo preprosto skupaj z računom pošljemo vnaprej (v račun vključimo strošek poštnine 0,98 evra).

Zakaj kupiti Mnenja z mero:

  • najboljše kolumne so zbrane na enem mestu, kar prihrani čas pri iskanju kolumne na spletu;
  • na enem mestu so zbrani intelektualni razmisleki o izstopajočih dogodkih zadnjih let, kar daje možnost stalnega vpogleda, kako so publicisti dojemali aktualne dogodke in pojave;
  • knjiga je lahko tudi darilo prijateljem ali poslovnim partnerjem.

bahovec

Avtorji in kazalo

Kazalo si lahko ogledate na povezavi.

avtorji casnik knjiga

Zahvala

Najprej gre posebna zahvala vodstveni in uredniški ekipi Založbe Družina, ki je z nasveti, izkušnjami in podarjenim časom omogočila nastanek knjige. Iskrena hvala vsem in vsakomur posebej.

Pri izidu knjige pa so pomagali tudi: Marija Bernik, Inštitut Karantanija, Anton Tomažič, Fakulteta za poslovne vede pri Katoliškem inštitutu, Pro Horto Strgar, Svetovni slovenski kongres, Sekom grafika in  drugi. Vsem hvala za zaupanje!

 

[vfb id=’31’]