Luz de Maria de Bonila: Iz vesolja se bliža nebesno telo, ki bo držalo človeštvo v negotovosti.

Argentinska vidkinja Luz de Maria de Bonila, o kateri smo že pisali, redno dobiva sporočila iz nebes in pred nekaj dnevi je dobila Marijino sporočilo, v katerem nebeška Mati vse človeštvo svari, naj dojamemo, da nas noče prestrašiti, ampak okrepiti našo vero v Božje varstvo. Drži, da če hočemo dobiti Božjo pomoč, moramo živeti skladno z zapovedmi, po drugi strani pa je res tudi, da nam prav vera pomaga doseči to, česar človek z lastnimi močmi ne more. Zakramenti, molitev, življenje v skladu z zapovedjo ljubezni do bližnjega – vse to ohranja in krepi človekovo vero.

Ohraniti moramo vero, ostati pokončni in goreči

Mati Marija nas svari pred tem, kar prihaja: jasno pove, kaj se zgrinja nad človeštvo in da naj bo naš odgovor na to vera, vera in še enkrat vera. Ne smemo reči Da, ko bi bilo treba reči Ne, in obratno. V spomin si prikličimo Marijino sporočilo iz Fatime, kjer je v tretji skrivnosti svarila pred nevarnostjo komunizma.

Spomnimo se, da moramo biti goreči, sicer nas bo Bog izpljunil iz ust (Raz 3,16). Biti moramo previdni, ne pa zapadati v paniko. Božji ljudje, ki živijo v veri, so močnejši kot vse, kar ima priti.

Sporočilo blažene Device Marije ljubljeni hčerki Luz de Maria 29. novembra 2020

Ljubljeni otroci mojega Brezmadežnega Srca: Držim vas v svojem materinskem naročju; vi ste otroci mojega Sina, ljubim vas z materinskim srcem.

Ljubljeni otroci mojega Sina, upoštevati morate sedanjo bolezen in sprejeti potrebne ukrepe, da ne boste postali njen plen. Dala sem vam naravna zdravila, ki so potrebna, da se osvobodite te bolezni.

Nadaljujte brez strahu, naj vas ne prevzame strah; zavedajte se Božje ljubezni, da ne izgubite vere, ampak ostanete v upanju in Božjem usmiljenju.

Četudi so komunistični voditelji, prostozidarji in iluminati (razsvetljeni) naredili vse, da bi vas spravili v paniko, se ne pustite ujeti v past. Pomnite, da to ni konec sveta, ampak konec generacije, zato se soočate s takšnim kaosom, ki ga povzroča neposlušnost mojim razodetjem – ki so že izpolnjena, ki se izpolnjujejo in ki se morajo še izpolniti. Hudobni duh to ve, in ker se tega zaveda, stresa svoj bes na moje otroke, da bi jih vodil v prekletstvo.

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj, ki je danes ogrožen, podprete z donacijo.

Svetovni red dela načrte za celovito preobrazbo človeštva, ampak Bog je vsemogočen

Izjemno je pomembno, da se vsak človek ozre vase, da odstrani s sebe masko in se vidi takšnega, kakršen v resnici je. Zdaj ni čas, da bi živeli v negotovosti, vznemirjenosti, ljubosumju, nadutosti ali dvoumju; poželenja vas vodijo v zlo, ki ga satan pošilja ljudem, da bi padli v njegovo past in pozabili, da vas je moj Sin odrešil; da niste sužnji zla, ampak služabniki dobrega.

Enotna svetovna vlada drži človeštvo v velikem duhovnem boju in vas zavaja z namenom, da bi se v vas vcepil strah do vsega, s čimer se soočate, in da bi živeli znotraj Božjega ljudstva brez resnične vere, pokorščine in upanja.

Kot veste, greste proti velikim preizkušnjam, kakršnih do sedaj še niste izkusili.

Svetovni red je naredil načrt popolne spremembe za vse človeštvo na vseh ravneh. Človeštvo nameravajo spremeniti v vseh pogledih s pomočjo elektromagnetne indukcije, ki je sprogramirana, da spremeni človekov um, misli, delo in dejanja.

Ohraniti moramo trdno vero, spoznati svoje napake in se združiti

Ljudstvo mojega Sina, bodite čuječi! Otroci moji, bodite čuječi: ubranite se, naj vas ta stvar ne najde nepripravljenih. Zavedajte se, da ste otroci mojega Sina: ostanite v stanju milosti – popolnoma Kristusovi, popolnoma za Kristusa. Bodite še naprej pripravljeni živeti za mojega Sina; tako vas ne bodo mogli spremeniti.

Ne bojte se lakote, ki se širi po vsej Zemlji, niti padca svetovnega gospodarstva; edino Večni Oče je pravičen in resničen, On ne bo zapustil svojega ljudstva.

Ne bojte se tresenja zemlje, četudi se ne bo obnašala kot ponavadi. Zemlja se bo tresla. Prihaja strašno tresenje, ki ga je napovedala vaša Mati, in zato morajo moji otroci ohraniti trdno vero.

Otroci, čas je, da spoznate svoje napake …
Čas je, da se vrnete v stajo …
Čas je, da se združite …

Kaj vse temna roka zla pripravlja za človeštvo?

Temna roka zla prihaja nad človeštvo in ga besno napada z namenom, da spremeni stanje vašega uma in da vas zmede ter vodi v nekontroliran strah, potem pa vam ponudi varnost in obljubi stabilnost in vas na ta način nadzoruje, kakor nadzoruje množice po mestih.

Bodite trdni v veri: ne dovolite, da vas negotovost preseneti.

Molite, otroci moji, molite: na severu se bo zemlja tresla s strašno močjo; molite za Kalifornijo, molite za Kanado.

Molite, otroci moji, molite; zemlja se bo močno tresla tudi na jugu, prebivalce bo našla nepripravljene.

Molite, otroci moji, molite; zemlja se bo premikala v Evropi in Aziji. Posebno molite za Japonsko.

Molite, otroci moji, molite; iz vesolja se bliža nebesno telo, ki bo držalo človeštvo v negotovosti.

Molite, otroci moji, molite; zemlja se bo zbudila v Ognjenem obroču (op. prev. predel v Tihem oceanu, kjer se pogosto pojavljajo potresi in vulkani).

Molite, otroci moji, molite; čas prehiteva in zlo povečuje svoj pritisk na človeštvo, da bi ga čutili.

Prihajajo še nove bolezni. Prav je, da smo previdni in se stalno izročamo Bogu

Ljubljeno ljudstvo mojega Sina!

Ne spite; zdaj ni čas za spanje, ampak čas, da ostanete neprestano budni.

Nova bolezen bo napadla Zemljo in moji otroci bodo trpeli zaradi nje.

Sonce bo človeka presenetilo; prihajajo velike spremembe. Da bi rešili svojo dušo, je potrebno, da živite po duhu, ne za materialne stvari.

Kar se dogaja, se človeku ne zdi logično; božji načrti ne ustrezajo človeški logiki. Kar se mora izpolniti, se bo izpolnilo – ne kadar bo hotel človek, ampak ko bo odločeno v nebesih.

Ljubljeni otroci, prihod vojne se pospešuje: Kitajska dela ogromne korake.

Preden se od vas poslovim, otroci moji, vas želim poklicati k edinosti, k trdnemu bratstvu: vsakdo ga bo potreboval, vsakdo.

Pripravite se, da se boste zatekli v moje Brezmadežno Srce; bodite stalno združeni, edini, izročajte se edinemu Bogu in Ga častite – Njega, ki je edini vreden čaščenja, On, ki je Alfa in Omega skozi vse čase.

V vseh časih ste v roki nebeškega Očeta. Niste sami, ostanite v koloni, ki gre naprej.

Blagoslavljam vas. Ljubim vas.

Ne bojte se! Ali nisem tu jaz, vaša Mati?

Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj, ki je danes ogrožen, podprete z donacijo.