BoxSpring postelja obvezna oprema modernih spalnic

Včasih so bila vrata naših spalnic strogo zaprta, danes pa mnogi radi pokažejo svojo lično izdelano posteljo, saj vse bolj dajemo prednost opremi svojega doma v vseh prostorih. Ena takih estetsko dovršenih postelj je ročno izdelana BoxSpring postelja.

Boxspring je sicer generični izraz za oblazinjene postelje različnih ponudnikov, ki pa pogosto ponujajo sicer estetske, a nekvalitetne postelje.

BoxSpring postelje, ki jih izdeluje slovensko podjetje Spalni center Maremico, pa so popolnoma prilagojene uporabnikovem okusu – tako glede dizajna postelje, kot glede samega udobja všitega ležišča. 

Zakaj je BoxSpring postelja obvezna oprema modernih spalnic?

V nadaljevanju članka vam predstavljamo nekaj razlogov, zakaj je BoxSpring postelja najboljša izbira, če trenutno opremljate svojo spalnico.

  • BoxSpring postelja je visoka postelja

Oblazinjena postelja poskrbi za prestižnejši izgled spalnice, poleg tega pa omogoča lažje leganje in vstajanje s postelje. BoxSpring postelja je lahko različnih višin, končno višino vaše BoxSpring postelje pa ne določi nihče drug kot vi.

  • Oblazinjena postelja v materialu in odtenku vašega okusa

BoxSpring postelja je izdelana po naročilu, zato jo strokovnjaki iz Spalnega centra Maremico oblazinijo v material in barvo po vaši izbiri. Izbirate lahko med več kot 100 barvnimi odtenki v tkanini, tekstilnem usnju ali žametnem plišu.

  • Različni dizajni vzglavnih stranic in posteljnega podstavka

Ne le material in barvo oblazinjenja, po svojih željah izberete tudi dizajn vzglavne stranice in izgled posteljnega podstavka BoxSpring postelje. Vse to vam omogoča, da je izbrana postelja resnično unikat v vaši spalnici.

  • Ležišče po meri vsakega posameznika

Med sabo smo si različni, tako po spalnih potrebah kot po telesni konstituciji. Zato je logično, da eno ležišče ne ustreza vsem. BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji, vsebuje kvalitetno ležišče, izdelano po merah posameznika. Tudi v primeru zakonske postelje ni sklepanja kompromisov, ampak dve različni ležišči oblečejo v eno skupno prevleko, da izgledata kot ena celota. Le tako ležišče vam lahko zagotavlja udoben in brezskrben spanec.

  • Enostavno postiljanje BoxSpring postelje

Kot že omenjeno so postelje BoxSpring, postelje z nadstandardno višino. Ker je ležišče takih postelj običajno težko in se ga zato težko postilja, je Spalni center Maremico svoji BoxSpring postelji dodal inovacijo. Poskrbel je za olajšano postiljanje postelje, pri katerem se postilja le zgornjih 10 cm ležišča. To navdušuje predvsem uporabnike, ki se soočajo z bolečinami v hrbtenici ali pomanjkanjem moči v rokah, pa tudi tiste, ki bi si te bolečine v prihodnje radi prihranili.

  • Prihodnost stavi na trajnostne izdelke

Trajnost je danes izjemnega pomena, saj je posegov v okolje vedno več. Tudi v podjetju Spalni center Maremico se zato trudijo, da so njihovi izdelki kar se da trajnostni. Med njimi je tudi BoxSpring postelja, ki velja za trajnostno oziroma obnovljivo posteljo. Vse njene dele lahko posamično menjate, ko se te obrabijo. Če je bodisi dotrajano zgolj ležišče postelje, vam zamenjajo zgolj to. Enako vam lahko na novo oblazinijo vzglavno stranico, brez menjave celotne postelje. BoxSpring postelja je zares postelja prihodnosti.

Kaj o BoxSpring postelji menijo znani Slovenci?

Box postelje so svoj glas razširile med številne Slovence, med katerimi je kar nekaj znanih. Med drugim na BoxSpring postelji spi slovenska popotnica in novinarka Mojca Mavec, voditelj Boštjan Romih, vrhunski kuhar Bine Volčič. Med njimi pa najdemo tudi športnike kot sta Jakov Fak in Žiga Pavlin.

Bine Volčič o BoxSpring postelji: »Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji res nenormalno dobro spi.«

Pred nakupom postelje se pustite svetovati

Nakup postelje vsekakor ni enostaven nakup, saj kupujemo izdelek, ki ga bomo uporabljali vsak dan, optimalno 8 ur. Zato predlagamo, da se pred nakupom postelje pustite svetovati svetovalcem v spalnih salonih. Obiščite salone s strokovnim osebjem na področju spanja. Zaupajte jim svoje spalne vzorce ter svoje potrebe in želje med spanjem – vse to je zelo pomembno pri izdelavi idealnega ležišča za vas. 

Eden takih strokovnih spalnih salonov je zagotovo Spalni center Maremico, v katerem vas svetovalke povabijo, da preizkusite različna ležišča ter se z njimi posvetujete. Najdete ga v ljubljanskih Črnučah, na Šlandrovi 4.